؛ صبح امروز به مناسبت روز نيروي دريايي ارتش تعدادي از دستاوردهاي جديد اين نيرو با حضور امير سيد عبدالرحيم موسوي جانشين رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح و امير دريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش در محل ستاد اين نيرو برگزار شد.
پروژه رادار LPI (طراحي و ساخت رادار سطحي نظامي)، پروژه رادار سپر دريا (بهينهسازي، رفع اشکال، انتقال و شبکه کردن سامانه رادار هوايي سپر دريا)، پروژه حوضچه کشش (طراحي و ساخت حوضچه کشش جهت تست ديناميکي شناور)، پروژه ثامن (طراحي و ساخت سامانه کنترل آتش سطحي و هوايي ناوهاي موشکانداز و کلاس جماران)، پروژه مرصاد (ثبات) (ساخت ثبات ديجيتال اژدر مارک 46)، پروژه طوفانساز (طراحي و ساخت سامانه شبيهساز آموزش بقا در دريا)، پروژه کمپارتمانت (طراحي و ساخت شبيهساز کنترل صدمات يگانهاي شناور و پروژه ESM (سامانه جمعآوري پنهان اطلاعات که بر روي پهپاد نصب ميشود) از جمله دستاوردهاي جديد نداجا بود که امروز رونمايي شد.
*پروژه رادار LPI
اين سامانه علاوه بر توانايي تجسس فضاي مراقبت به صورت دائم توانايي آشکارسازي و ردگيري کليه اهداف موجود در حوزه تجسس و تشخيص اهداف با سطح مقطع بسيار پايين را داراست. تعامل با مجموعهاي از سامانهها و زيرسامانههاي مختلف از ديگر ويژگيهاي آن است.
*پروژه رادار سپر دريا
اين سامانه با برد بيش از 200 کيلومتر مجهز به سامانه تشخيص اهداف متحرک و انواع سامانههاي ضد جنگ الکترونيک است که ميتوان از آن در رصد تحرکات اهداف هوايي منطقه و جنگندههاي خودي و بيگانه در شعاع بيش از 200 کيلومتر از سواحل مکران استفاده کرد. انتقال اطلاعات اهداف دريافت شده به اتاقهاي جنگ و ستادهاي عملياتي در کليه پايگاههاي نيروي دريايي از ديگر ويژگيهاي اين سامانه است.
*پروژه حوضچه کشش
به دست آوردن پارامترهاي هيدروديناميکي مربوط به مدل شناور، اندازهگيري اثرات بدنه شناور بر روي آب و انعکاس نيروهاي وارد بر بدنه در جهات مختلف، نزديک کردن برايندهاي آزمايشگاهي به حالت واقعي، ارتقاي رزمي نيروي دريايي، به دست آوردن توان نيروي رانش شناور اصلي با در اختيار داشتن نيروي مقاومت کل و انجام تست بر روي تجهيزات زيرآبي و شناورهاي مدل زيرسطحي و سکان از جمله مشخصات اين پروژه اهست.
*پروژه ثامن
اين پروژه با دقت در برد حدود 6 متر و تفکيک در برد 30 متر قابليت ضبط اطلاعات و دريافت اطلاعات تحليل کارکرد سامانه را دارد. اين سامانه که به دو فرستنده مجزا براي رادار جستوجو و ردگيري مجهز است ميتواند در جستوجو، آشکارسازي و ردگيري کليه اهداف سطحي و هوايي موجود در حوزه تجسس، پشتيباني، آتش دريايي با متدهاي مختلف به کار گرفته شود.
*پروژه مرصاد (ثبات)
اين پروژه که بر اساس استانداردهاي نظامي ساخته شده توانايي ثبت اطلاعات ديجيتال اژدر در حالت واقعي و تجزيه و تحليل رفتار اژدر مارک 46 را دارد.
*پروژه طوفانساز
شبيهسازي کليه المانهاي جوي واقعي (موج، باد، باران، مه، رعد و برق) آموزش بقا در دريا جهت کارکنان، ارتقاي کيفيت آموزش با کمترين هزينه، کاهش هزينهها، کسب تجربه و رسوب دانش فني و ضمني در سازمان از جمله کارکردهاي عملياتي اين پروژه است.
*پروژه کمپارتمانت
شبيهسازي محيط واقعي يگان شناور، اجراي سناريوهاي مختلف کنترل سوانح به صورت همزمان، ايجاد سيستم نظارت ارزيابي،مديريت بحران، آموزش تعمير و نگهداري تجهيزات، قابليت استفاده مداوم جهت آموزش فراگيران، قابليت ارتقاي سيستم، ايجاد محيط مناسب براي تست تجهيزات جديد کنترل صدمات و آشنايي با سامانههاي کشف و شناسايي حريق از جمله کارکردهاي اين پروژ است.
انتهاي پيام/